Takarbeid fra fagkyndige håndverkere

Takktekking – Membranarbeid - Innendørsarbeid

Taktekking

Derbitak Malco er en allsidig bedrift og utfører taktekking og rehabilitering på større nybygg, boliger og nærings- og offentlige bygg. Vi utfører også forsikringsoppdrag dersom du har behov for en trygg samarbeidspartner.

Vi er spesialister på taktekking av flate tak, takisolering og membrantekking på terrasser, broer og parkeringsdekker. Vi har også kompetanse til annet takarbeid som både med og uten fall, men vårt hovedfokus ligger på Derbigum på grunn av produktets unike kvalitet. 

Er det noe du lurer på angående takarbeid? Ikke nøl med å ta kontakt.

Membranarbeid

Derbitak Malco utfører også kvalitetsarbeid innen membrantekking av ulike typer betongdekker som blant annet terrasser, kulverter og parkeringsdekker.

Våre taktekkere har høy kompetanse og benytter seg kun av produkter og materialer fra øverste hylle. Dette sikrer våre kunder et langvarig og holdbart resultat. Dersom det er noe du lurer på angående membranarbeid ber vi deg ta kontakt for en hyggelig samtale. Vi sitter på mye kunnskap, og bistår gjerne med gode råd gjennom prosjektet.

Innendørsarbeid

Sammen med vårt søsterselskap Malco AS kan vi levere et bredt spekter tjenester innen malerarbeid, tapetsering, flytsparkling og gulvlegging, både for private og bedrifter.

Malco tar på seg maleoppdrag på større nybygg, rehabilitering av eldre bygg og oppussingsprosjekter. Vi kan hjelpe deg med alt fra flytsparkling til legging av gulvbelegg, tepper, epoxy og industrigulv. Ta kontakt dersom dette er noe du trenger hjelp til.

Du kan også lese mer om dette på nettsidene til Malco AS

Ønsker du å vite mer om våre tjenester eller motta et godt tilbud?

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat rundt dine behov!

Kontakt oss